Blue monday

Ik heb vandaag erg weinig foto’s gemaakt. Het is de vijfde dag en ik verzaak nu al. Maar ik heb vandaag geleefd op ibrupofen en was misschien een beetje waus daardoor. Nee dat is niet heel erg voor mijn maag want ik heb maagbeschermers. Lieve help, ik wou nooit over kwaaltjes gaan schrijven. Het tweede wat vandaag speelde was dat de iPhone ineens zwart beeld kreeg. Aansluiten aan iTunes omdat ik hem moest herstellen enzo. Anyways, foto’s maken verdween vanaf vanmiddag tot nu uit mijn systeem.
Maar de ochtend begon met de ochtendpagina ’s schrijven

20131217-003746.jpg
Met Sander op de IPad

20131217-003832.jpg
Ontbijten met Shaun het schaap.

20131217-003932.jpg
Merel zou het liefst helemaal zonder mij naar school fietsen , maar ik rijd toch maar mee.

20131217-004051.jpg
Die witte streep zijn mijn oordopjes. Ik had natuurlijk de muziek uit.
Op de terugweg wachtte ik voor de Action tot het 9 uur werd. Ik vind dat echt iets triests hebben : wachten totdat een winkel open gaat. Maar hee als het op de route naar huis ligt.

20131217-004336.jpg En toen werd de iPhone zwart en deed alleen het geluid nog maar. Ik kocht een toffe Teigertje als kadootje. Naar huis , vaatwasser uitruimen, stofzuigen , iPhone aan de praat krijgen en op visite gaan. Omdat ik aan de late kant was pakte ik de auto. Ik was alweer vlakbij ons oude huis om koffie te drinken. Net als gisteren hadden ze hier ook een hond. Iets groter dat wel.

20131217-004817.jpg
Naar school Merel ophalen en thuis wentelteefjes bakken.

20131217-004933.jpg En dat was dan ook meteen de laatste foto . Hmm. Er was nog een derde factor . Ik raakte in de ban van #bzv. Ik vind boer zoekt vrouw niet zoveel aan. Maar gisteren stond de tv wel aan op die zender. Ik hoorde 1 van de boeren praten en zei tegen de timmerman: die zou zo uit Schoonrewoerd kunnen komen.
Oh wacht , er was een boer die in Schoonrewoerd heeft gewoond.
En dan lieve mensen wil ik het weten ook . Op de website kijken.

20131217-005319.jpg
Ik zag foto ’s van vroeger , ik zag een huis. Dit resulteerde in 1 van mijn kortste uitgaande telefoontjes ooit

20131217-005501.jpg ik belde iemand met de vraag of boer Jos aan een bepaalde weg had gewoond. Ja was het antwoord. Dat het maar38 seconden duurde was omdat er mensen zijn die overdag werken.
Maar ik ben best trots dat ik gewoon kam horen aan stem dat iemand uit Schoonrewoerd komt.
Ook smste ik nog met een vriendin daar over. Trouwens Frankrijk is mijn lievelings maar Jos is mijn type niet.
Maar wie heeft een boer nodig als je een timmerman hebt ?
Verder belde ik 51 minuten met een andere vriendin . Geen foto’s van opruimen , het avondeten en dat ik vanavond ging werken ipv vannacht. En dat ik vannacht ook had kunnen werken en jee van 20.00 tot 04.00 is fijn cashen. Maar ik ben doodop.
Dus zit ik hier op de bank met

20131217-010253.jpg
En nu ga ik heerlijk naast de timmerman slapen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s