Blue monday 2014

Zonder het te weten plande ik weken geleden iets leuks op de somberste dag van 2014. Blue monday deed zijn naam eer aan. In de ochtend wilde het niet lichter worden . Ik verdeed mij tijd aan internet. Op het einde van de ochtend snel opschieten want sommige dingen moesten. De middag begon met regen. Maar fijn in de auto met mijn lieve vriendin naar Meppel. Naar Ina Wuite bij haar atelier Speelsekunst (klik!) Daarbinnen leek buiten niet te bestaan. Alleen het licht dat naar binnenviel en wat we nodig hadden om te kunnen zien wat we maakten. Zelfs zonlicht viel naar binnen. Hoewel ik dus weinig gedaan heb de rest van de dag, zit ik gelukkig te wezen. Morgen een nieuwe dag met nieuwe kansen en mogelijkheden.
Want! Alles kan!

20140106-220739.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s